ČISTOĆA RIJEKA

Suvremena "Čistoća" od devedesetih do danas

01.05.1991. godine Komunalno društvo Čistoća  d.o.o. postaje samostalno poduzeće registrirano za čišćenje svih vrsta objekata,  odvoz otpada,  te održavanje i popravak motornih vozila.
KD Čistoća d.o.o. obavlja djelatnost na području Gradova Rijeke, Bakra, Kastva i Kraljevice, te Općina Čavle, Jelenje, Klana, Viškovo i Kostrena.

garaza.JPG
 

Devedesete su godine obilježila intenzivna ulaganja u modernizaciju vozila i prateće opreme, te u novi poslovni prostor, zbog neadekvatnosti postojećeg s obzirom na manjak prostora za nova vozila i opremljenost radioničkog prostora. Tijekom 1996. godine, postojeći je prostor prodan i kupljen je teren na kojem je izgrađena moderna komunalna garaža sa svim potrebnim sadržajima za obavljanje djelatnosti. Garaža je svečano otvorena u listopadu 1997. godine.
Objekt je višenamjenski, a služi za servisiranje i održavanje voznog parka kako Čistoće, tako i ostalih komunalnih društava: Vodovoda i kanalizacije, Energa i Kozale.
Osim spomenute garaže uređen je i zajednički poslovni centar za komunalna društva Čistoća, Vodovod i kanalizacija, i Energo. Time je, prema našoj ocjeni zadovoljena potreba za poslovnim prostorom u narednih nekoliko desetljeća.
 

vozila.JPG