ČISTOĆA RIJEKA

23. travnja 2014.-Dvotjedni plan košnje i plan rada autokošarom na području grada Rijeke

Poštovani, u svrhu što točnijeg obavještavanja građanstva u dokumentima u prilogu dostavljamo plan košnje i rada s autokošarom (na višim stablima kao i drugi interventni radovi) za kraj travnja i početak svibnja 2014. godine koje će obavljati KD Čistoća.
Naime, u slučaju kišnih dana (ili drugih dana kada vremenske prilike to ne dopuštaju) umjesto po mjesnim odborima, ekipe će biti prebačene na ravnije dijelove grada ili u gradske parkove kako bi se izbjegla šteta na imovini građana te moguće ozljeda kosaca radi neravnog i skliskog terena.
Na području MO Drenova, izgrabljavat će se naknadno zbog trenutnog nedostatka kamiona (vozilo potrebno za izvršenje radova po prioritetima MO).

Što se tiče rada s autokošarom, također će se u slučaju kišnih dana ili problema sa parkiranim vozilima pomicati rokovi.
Isto vrijedi i za ubacivanje novih radova prema hitnim nalozima.

Također, najljubaznije molimo građane da otkose, granje i sličan biljni otpad ne ubacuju u posude za otpad, već da ih dostave u naše reciklažnodvorište Pehlin.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na naš info telefon 0800 999 900 ili nam se javite na info@cistoca-ri.hr.

Plan košnje grada Rijeke (kraj travnja-početak svibnja)

Plan rada sa autokošarom za grad Rijeku (kraj travnja-početak svibnja)