ČISTOĆA RIJEKA

21. svibnja 2014.- Plan košnje za drugu polovicu svibnja 2014.

Raspored košnje za drugu polovicu svibnja 2014. godine možete vidjeti u nastavku.
1. EKIPA kosaca trenutno kosi na području mjesnog odbora PODVEŽICA u Ulicu J. Gabrovšeka. Za završetak košnje te ulice trebaju još dva radna dana bez kiše. Tada slijedi Tuhobički uspon, Ulicu Brdo, te za otprilike pet dana započinjemo s košnjom ulice A. Peruća.

2. EKIPA kosaca završila je košnju u mjesnim odborima Bulevard, Krimeja i Vojak. Upravo završava košnje gornjeg djela Parka Trsat i prelazi se u košnju mjesnih Orehovica, Draga, Svilno. Za navedene površine im je potrebno otprilike sedam radnih dana.

3. EKIPA kosaca trenutno Mjesni odbor Sveti Nikola tj. dio Becićeve ulice, prelaze u Udatnoga, Kršinićevu, Simonettijevu.

4. EKIPA kosi MO Zamet, trenutko kose površine u Braće Cetine, nakon toga prelaze u površine sjeverno od Ulice Bože Vidasa (Avelina Turka i M. Jengića)

5. EKIPA kosaca trenutno kosi površine u mjesnim odborima Kozala i Belveder, od četvrtka 22.5. započinju s košnjom ulica A. Mamića te B. Milanovića

6. EKIPA kosaca kosi mjesni odbor Škurinje. Kose se površine između ulica S.J. Bujkove i Negrijeve

7. EKIPA kosaca završava s košnjom MO Drenova i prelazi u MO Škurinjska draga. Započinje košnja ulice Rastočine, te nakon nje započinju s košnjom u Jelićevoj

8. EKIPA kosi u MO Turnić, i to površine između ulica F. Čandeka i Šibenske.

9. EKIPA (mala) kosi na području MO G. Vežica i nalaze se u Braće Stipčić Ovim putem molimo građane da uklone automobile koji su parkirani tik uz zelene površine, kako bi se izbjegla moguća oštećenja.

Dio radova može biti usporen zbog vremenskih nepogoda.