ČISTOĆA RIJEKA

05.12.2018. - Anketa za korisnike

Poštovani korisnici, Komunalno društvo Čistoća Rijeka na području gradova Rijeka, Bakar, Kastav i Kraljevica te općina Viškovo, Kostrena, Jelenje, Čavle i Klana priprema novi sustav obračuna naknade za prikupljanje i zbrinjavanje komunalnog otpada.Osnovicu za obračun predstavljat će količina otpada prema volumenu spremnika otpada. Kriterij za određivanje volumena spremnika biti će broj osoba koje stanuju u određenom stambenom prostoru, odnosno kućanstvu.
Upravo stoga će KD Čistoća na kućne adrese svih kućanstava tijekom prosinca 2017. godine poslati anketu, u kojoj bi građani dali podatke o broju korisnika pojedinih stambenih prostora. Navedena anketa služit će isključivo KD Čistoća za određivanje volumena spremnika, bilo da se radi o samostalnom spremniku ili volumnom udjelu u zajedničkom spremniku za otpad.
KD Čistoća stoga moli sve korisnike da priloženu anketu popune traženim podacima, te da je vrate u roku od 8 (osam) dana od dana primitka u priloženoj adresiranoj kuverti bez plaćanja poštarine ili elektroničkom poštom na cistoca.rijeka@cistoca-ri.hr na čemu još jednom svim korisnicima zahvaljujemo.

Anketu u pdf. formatu možete preuzeti ovdje.

Clipboard01.jpg